úterý 23. dubna 2013

2013 - XVII. týden

Po     volno
Út     18,6 km; 1:32; trail, nastoupáno 545 m
         co bych za to dal kdyby mi stačily 3 nebo 4 hoďky spánku, hned by bylo víc času na běhání. Jesenická stovka se blíží a já se poslední dobou cítím permanentně nedospaný. Nevím jak ve 23:00 mám startovat, když to je čas kdy upadám do bezvědomí  :-)
St     14,3 km; 1:16; trail, nastoupáno 388 m
         dnes to byl opravdu trail s velkým T, vybíhal jsem od tchýně a běžel cestou necestou, spíš necestou než cestou, občas jsem šel skoro po čtyřech abych se prosmýkl mezi hustými smrčky :-) Už si pomalu z každého běhu nosím domů klíště, ještě teď mám embargo na darování krve po loňském úlovku :-(, tak snad si zas něco nevyběhám.
Čt     volno
         nevyšlo to včera, tak to zkusím dnes :-)
     15,8 km; 1:16; trail, nastoupáno 323 m
So     31 km; 2:48; trail, nastoupáno 956 m
         tak a teď už se budu šetřit na příští týden, ale dnes jsem neodolal. 12Honza se Stínem se pohánějí na Zane Gray 50, při té příležitosti jsem zase zkouknul nějaké inspirativní videa na youtube, venku nádherně, tak bylo jasné, že to dnes bude trochu delší. Pořád se nemůžu rozhodnout v čem běžet jesenickou stovku, jestli zvolit starší a osvědčené NB 101, nebo do toho jít v čerstvě zaběhnutých Merrell Trail Glove, případně v Minimuskách MT20. Asi budu v pátek losovat :-)
A jedna věc mi v zimě rozhodně nechyběla, hejna much poletující kolem hlavy při běhání :-)
Ne     volno

Celkem 80 km.

4 komentáře:

  1. Ses neskutecnej!
    Ja mam kvuli klistatum doma zakaz behat hustym krovim..:) tim spis, kdyz Deri skoro vzdy nejake ulovi..:(
    Ted ale ma specialni obojek, a tak snad doma opadnou obavy..
    ty tvoje casy jsou impozantni.. to bude narez.. drzim palce. 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že bych si koupil obojky proti klíšťatům a dal si je kolem kotníků :-)

      Vymazat
  2. Mě teda vždycky zaujme to převýšení vs. délka běhu. Musíš běhat děsný krpály :) Když si vzpomenu, tak se proti klíšťatům před během postříkám sprejem a docela to funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zas takové kopce to nejsou, ale když se to vezme přes několik malých kopečků tak se celkové převýšení nastřádá. Např. tady,
      takový můj oblíbený okruh. Začínám v 279m a nejvýš se dostanu do 525m, to už je nějakých 250m převýšení, a ten zbytek se nasbírá cestou. Beru výšky co mi napočitá garmin connect, jiné zkoušel jsem i jiné weby, ale garmin se mi zdá nejblíž pravdě. A to ukazuje nejmíň :-) viz stejný zánam na strava.com.
      Když jsem se loni stříkal sprejem proti klíšťatům, tak jsem jich kolikrát nachytal ještě víc :-) Důležité je se po doběhnutí prohlédnout, aby se nestihli moc přisát.

      Vymazat