pondělí 25. března 2013

2013 - XIII. týden

Po     15,6 km; 1:23; trail, nastoupáno 279 m
          dnes mi přišli nové Merrell Trail Glove k testování, tak jsem je šel hned vyzkoušet. Boty dobré, ale v terénu se nedá běhat, bylo to spíš na brusle. Takže nové merrelky tak na týden odložím do skříně a počkám až to roztaje :-(
Út     volno
St     19,3 km; 1:33; asfalt, skoro rovina
         počasí běhání po lesích moc nepřeje, ale koupat by se dalo :-) V neděli 31.3. bude na Bozéňově velikonoční otužováni, tak tam nesmím chybět. Dnes jsem to tam omrknul, vypadá to že ledy jen tak neroztají a bude se muset vysekat díra. Kdo se přidá a okusí ledové vody :-)
         po tom pondělním bruslení na lesních cestách mě nějak tahá pro změnu levá achilovka, snad to zase rozběhám jako posledně. Dnes jsem se přehoupl do druhé letošní tisícovky km :-)
Čt     volno
    volno
         dopoledne chumelenice a na zemi břečka, odpoledne nám přijela návštěva. Achilovka si sice odpočala ale s takovou to zase nebude 400 :-( Zkusím to dohnat o víkendu, ale nervovat se kvůli tomu nebudu :-)
So     14,5 km; 1:08; asfalt, rovinka
         dnes už to počasí vypadalo celkem fajn, ale rosničky zase oznamují přívaly sněhu, já se na to vy.... S takovou poběžíme jesenickou stovku na běžkách.
Ne    volno
         Velikonoční otužování - počasí přálo otužilcům, teplota jak vody (1,8°C), tak vzduchu (1°C) byly jako na Silvestra, jen toho sněhu bylo mnohem víc, takové typické velikonoční počasí :-) Přidávám fotky pro dokreslení té krásné jarní atmosféry :-).

Celkem naběháno 49 km, achilovka pozlobila, za březen nakonec "jen" 382 km, časově nějakých 32 hodin. V dubnu už bych chtěl běhat spíš delší volnější běhy, abych šetřil síly a poladil vytrvalost na blížící se květnové ultra (Jesenická stovka a Loštický tvarůžek).
         





       

5 komentářů:

  1. To mě řekni, jak s našim procentem tělesnýho tuku můžeš lízt do tak studený vody. Já hodinu plavu ve vodě teplý 26stupňů a jsem zmrzlej jak sobí hovno.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se tam nedá ráchat tak dlouho, stačí mě minutka a lezu ven zmrzlý jak houno :-) Běž si někdy hupsnout do Milady (nebo do Labe), je to celkem zajímavý zážitek.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento rok to bude s ultra narocne, jedes na sutr? Co jsem slysel, tak bude na snehu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdar, na Šutr letos nejedu. Na začátku května už jsem se registroval na Jesenickou stovku a potom chci běžet 25.5. v Lošticích, tam už snad sníh nebude :-). Šutr možná na podzim.

      Vymazat
    2. Uvidíme se v Lošticích, ty mi trochu kazí šutr, protože běžet dvě sedmdesátky během týdne by asi nebylo nejlepší.

      Vymazat