úterý 1. října 2013

2013 - XXXX. týden

Po     22 km; 1:48; trail, nastoupáno 629 m
         doufám že nám počasí do soboty vydrží, zatím předpověď vypadá celkem příznivě, alespoň podle yr.no. Snad to vyjde a nebude nám pršet. V září jsem nalítal 401 km za necelých 34 hodin.
Út     15,4 km; 1:15; trail, nastoupáno 321 m
St      11 km; 0:57; asfalt, rovinka
          poslední dobou běhám spíše odpoledne abych si užil poslední pěkné, relativně teplé dny. Pradědova 100 ale startuje brzy ráno, tak jsem si dnes přivstal, a dal jsem si lehký aklimatizační výklus v raním mrazíku :-)
Čt     15,3 km; 1:18; trail, nastoupáno 411 m
         dnes ještě lehké proběhnutí, zítra už budu odpočívat a chystat si věci sebou. Po sečtení celkových km na MyTreneeku jsem zjistil příjemnou věc. K dnešnímu dni jsem naběhal 10 000 km, takže víkendová Pradědova 100 bude na oslavu tohoto běžeckého jubilea :-)
    volno
So     114 km; 14:11; trail, nastoupáno 4500 m
          Pradědova 100vka - 2.-3. místo společně s Vaškem Králem, na prvního Martina Stárka jsme ztratili asi 30 min. Krásný závod, počasí, až na místy nepříjemný ledový vítr bylo ideální. Jasno, sucho. Běželo se skvěle bez nějaké krize. Příjemně strávená sobota :-)
Ne     volno

Celkem 178 km.

20 komentářů:

  1. V Jeseníkách jsem se pohyboval od pátku do neděle super příroda.Myslím že počasí určitě klapne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Jeseníkách je krásně, koukám na ně z okna (musím se trochu vyklonit a trochu mi stíní nějaké břízy :-) letos po hřebenu poběžím už třetí závod. Chtělo by to uspořádat nějaký závod, co nekopíruje jen hlavní hřeben. Snad to počasí klapne, přece jenom už je chladno a vytrvalý déšť by nebyl zrovna příjemný.

      Vymazat
  2. koukám, žes zůstal u druhé varianty, odběhat dvacku denně, ať na to jdeš rozběhanej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trošku zvolním, ale volno si dám jen v pátek. Zítra si přivstanu abych vyzkoušel jaká je ráno kosa.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. no tesim se na sobotu...sice pro me samotneho trochu komplikovanejsi logistika, ale Jeseniky si to jiste zaslouzi:)...
    budu doufat v prijemne pocasi, ze nezabloudim:)... a hlavne, ze si to pekne uziju.. MSF! ses drak.. jak budu vybihat od konce, tak se koukam mozna ani neuvidime na startu:).. 12:)

    OdpovědětVymazat
  5. panové a jak v pátek pojedete? já vezu rodinu do Svitav, pak jedu Zábřeha, tam auto nechám a dál asi vlakem ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honza z Prahy autobusem přímo do Jeseníku a já vlakem, nejspíš 17:32 ze Zábřehu (možná už 15:32, podle toho jak budu nedočkavý :-)

      Vymazat
    2. tak se možná potkáme ve vlaku, já určitě až 17:32, čau!

      Vymazat
  6. Parádní běžecký týden a krásný výsledek, gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Dík. Stehna mám dnes slušně zmasakrované, schody mi moc dobře nedělají :-)

      Vymazat
  8. hehe, já si to nakonec užíval o skoro 10 hodin déle, stehna jsem si totiž oddělal už během prvních 50km a zbytek jsem už musel pěšky, taky zajímavý zážitek, zdá se, že jsem tuhle disciplínu podcenil :-); během závodu jsme se vždy na občerstvovačkách ptali, jak to vypadá na čele, ale kromě prvního fleku nám nebyli schopni nic říct, pořád jsem si říkal, že Martina třeba stáhnete

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluju k úspěšnému dokončení. Martin měl slušný náskok a v cíli říkal, že měl strach, že jsme mu v patách, tak hnal co to šlo. Já jsem začal zvolna a postupně jsem to z 8. místa stáhnul na to 2-3. Měj se.

      Vymazat
  9. koukám, jak vlastně sčítáš ty kilometry? neměl bys mít součet přes 170? :-) ...177,7

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Pancho, jeste jednou davam gratulaci.. bezel jsi uplne skvele.. ale jeste lepsi bylo, ze jsi v cili sedel, pil pivo a cekal na nas, az dobehnem.. moc mily!! fak mily!!
    at nam to beha.. 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ty jsi taky pašák. Plán jsi splnil na 112% :-) Čekal jsem rád, bylo to moc příjemné zakončení pěkného závodu. A poděkuj taky organizátorům za výtečnou volbu značky zlatavého moku. Příští rok každopádně zase!

      Vymazat