pátek 16. srpna 2013

2013 - XXXIII. týden

Po     volno
Út     16 km; 1:18; trail, nastoupáno 277 m
St      volno
Čt     11 km; 0:54; asfalt, rovinka
     19,2 km; 1:26; trail/asfalt, nastoupáno 288 m
          tento týden byl nějaký rozlítaný, tak jsem ani nestíhal průběžně zapisovat. Ono ani nebylo pomalu co, v pondělí nestíhám, v úterý běžím jen díky tomu, že jsem vezl auto ke švagrovi na opravu a zpět jsem se musel nějak dostat, ve středu a ve čtvrtek výlet k rodičům, po příjezdu aspoň krátké vyklusnutí. Až v pátek jsem si konečně regulerně zaběhal. 
So     17,5 km; 1:30; trail/asfalt, nastoupáno 429 m
Ne    19,3 km; 1:38; trail/asfalt, nastoupáno 517 m
         celkem vydařený závěr týdne trochu vylepšil bilanci :-) chtěl jsem sice už běhat víceméně rovinky, ale byly jsme u tchýně a tam je to na všechny strany do kopce nebo z kopce.  Asi bych měl  příští týden trochu pošetřit síly na sobotu. Doufám, že si o pár minut vylepším osobák. Jak se to blíží, tak si zase při každém běhu říkám, jak zvládnu 42 km v horách, když teď mě stačí 20 a mám dost, ale v závodě to ze mě spadne a běží se lehce, snad to tak bude i tentokrát. Tak koho potkám na startu :-)

Celkem 83 km. 

3 komentáře:

  1. mě na startu nepotkáš, já si teď odšlapal Slezský maraton a jedna turistika stačila :-D

    O víkendu Ti držím palce!
    Tom

    OdpovědětVymazat
  2. Dík, budu se snažit to zas trochu vylepšit :-)
    Co je podle tebe náročnější, Slezský nebo Jesenický?

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Marek Procházka je zraněný a Yeseníky neběží! Takže Jirko!!! Šance? :-)

    Tom

    PS. Který je těžší? V Beskydech sem se plazil skoro o 40 minut dýl než v Jeseníkách. V Beskydech bylo vedro, loni v Jeseníkách to bylo lepší. Navíc trať v Beskydech sem tolik neznal. Začátek je cca 5km do kopce, pak cca 5km z kopce a pak zas tak 5km do kopce...
    A těsně před závěrem si seběhneš sjezdovku a pak to šlapeš po cestě nahoru. Tak bych řekl, že Beskydy jsou o něco těžší, ale ani jeden ten závod není zrovna procházka:-)

    OdpovědětVymazat