pondělí 14. listopadu 2011

Týdenní kilometry - 46. týden

Po     15,7 km, 1:29, trail, nastoupáno 423 m
          po dvoutýdení pauze jsem chtěl lehce vyklusat po rovince, ale vzhledem k inverzi sem radši zamířil do vyšších poloh a bylo to krásné :-)
Út     19,1 km, 1:51, trail, nastoupáno 500 m
         asi se budu muset přesunout na cyklostezku, při běhání s čelovkou v lese furt škobrtám o nějaké šutry nebo šlapu do děr, traily si nechám na víkendy, kdy to půjde za světla :-(
St       sauna
Čt       volno
     20,7 km, 2:10, asfalt, rovinka
          poprvé v nových Inov8 F-lite 230, fajne botečky
So      20,1 km, 2:00, asfalt, rovinka
Ne     12,5 km, 1:16, asfalt, rovinka
Celkem 88 km.

3 komentáře:

  1. A nezkoušels druhé světlo do ruky? Mělo by pomoct zlepšit prostorové vnímání ve tmě. Třeba bys tolik neškobrtal.
    Tom

    OdpovědětVymazat
  2. druhe svetlo by melo opravdu pomoci. Ja ted dobiham taky asi 50 minut za tmy a po stezkach je to dost drsnej adrenalin. Ale zase je znam skoro zpameti, tak vim co kde cekat. Musim hodne zpomalit, coz beru jako "uceni se trpelivosti". Na druhou stranu, tim ze jsem pomalej tak si muzu zaradit vybihani chutovek ktere bych za dne sel pesky. Rad bych pristi rok zkusil nejakou stovku, coz bude znamenat jednu nebo dve noci nekde v lese, z toho hlediska to beru ted take jako docela dobrou pripravu. Ultra zdar!

    OdpovědětVymazat
  3. A když si vezmu třetí světlo do druhé ruky, tak se dostanu do 4D :-))
    Díky za radu, druhé světlo vyzkouším, ale stejně sem chtěl přes zimu ubrat na intenzitě a naběhat spíš objemy po rovince. Na trailu se mi jaksi nedaří držet se zpátky a lítám jak blázen. A po asfaltové cyklostezce kde nejezdí auta můžu běžet uplně potmě a nemyslet na to kam šlapu. To pak běh získává až jakýsi meditační rozměr.

    OdpovědětVymazat